CIA OLOFSSON
Morsa, Matinspiratör & kock

Här är jag, mitt i livet, med massor av kreativa idéer och recept som jag vill dela med mig av. Mat ska var en njutning och njuta det ska vi göra ofta!

Jag har jobbat med mat på olika vis under massor av år, bland annat som kock och yrkeslärare. Mat är en passion för mig. Jag älskar att stå i köket och laga mat. Jag vill äta lokalt producerad mat efter säsong, lagad med kärlek och som förutom att vara god, är färgglad och utan en massa konstiga tillsatser. Hälsa ligger mig varmt om hjärtat och jag vill förmedla en hälsosam livsstil utan att krångla till det. För mig är sunda matvanor en balans mellan intag och utgifter, lagom är bäst helt enkelt.

Jag erbjuder annorlunda matupplevelser som skräddarsydda middagar eller inspirerande matlagningskvällar med vänner eller kollegor. Tillsammans komponerar vi en meny eller ett tema som passar dig och ditt sällskap. Varför inte samla vännerna och bjuda in till en kväll med inspiration av svenska råvaror eller rawfood? Eller kanske en korvstoppardag?

Kontakta mig gärna på:  cia.olofsson@gmail.com