Jaha då var vabuari här! Massor av barn och vuxna är sjuka och så även båda mina killar.

Jag försöker på alla vis att hålla mig frisk genom att stoppa i mig extra mycket nyttigheter som frukt, grönsaker, vitlök och ingefära! Ingefära måste alltid finnas hemma hos mig, jag är nästintill beroende av det. Ingefära är en fantastisk rot som dämpar inflammationer och stärker immunförsvaret. Den ökar även blodcirkulationen om du känner dig frusen och motverkar illamående och åksjuka. Och det är ju fantastiskt gott!

Efter att ha varit hemma med sjuka barn hela dagen, unnade jag mig själv med ett härligt Functional moves-pass igår kväll. Jag får så himla mycket energi av att träna! Världens bästa instruktör Ella påminner oss alltid om det, att se träningen som en belöning till oss själva. Och det gillar jag!

Här är mitt recept på ingefärathé, är en god avslutning på dagen!

 

Ingefärathé 1 kopp

1-2 tsk färsk riven ingefära

0,5 citron (saften)

3 dl kokande vatten

1 tsk honung

Ev. några myntablad

Häll det kokande vattnet över den rivna ingefäran, låt stå med lock på några minuter. Tillsätt citronsaften och honungen. Njut i lugn och ro!