After ski kan ha många olika innebörder. För mig och veckans goa stugsällskap innebär after ski en lugn och mysig stund i stugan efter en lång dag i skidbacken. Och i bästa fall hinner jag med även en tur i ländspåret innan myset. Jag har nämligen en dröm om att en gång i mitt liv åka hela långa Vasaloppet. Tyvärr är jag en ganska dålig längdskidåkare men jag tänker att med god vilja, pannben och mycket träning så kanske det går en vacker dag. Jag måste nog dock lära mig lite om vallning framöver, för jag har insett att med lite fäste och glid så går det lättare och fortare i spåret. Men varför göra det lätt för sig, dåligt skidföre ger ju ännu mer träning :). 

 

Varm apelsin- och romdrink 1 st

1,5 - 2 dl nypressad apelsinsaft (ca 2 apelsiner)

3 cl mörk rom

1 tsk farinsocker 

Blanda ihop rom och farinsocker i ett glas. Pressa apelsinerna. Värm apelsinsaften försiktigt tills den blir varm. Häll den varma apelsinsaften i glaset och servera direkt.