30 SEPTEMBER TILL 2 OKTOBER

Sätt lite guldkant på vardagen och häng med oss! 

Finn ditt lugn, glädje, energi, goda skratt och härligt sällskap i kombination med massor av god och hälsosam mat. Ta med dina bästa vänner, din syster eller mamma eller någon som du tycker extra mycket om och checka ut från vardagen. Glöm alla måsten för en stund, checka in med oss och njut av livet!

Vi erbjuder dig en en härlig hösthelg med fokus på funktionell träning i form av Boby Balance och SomaMoves på vackra Kafferosteriet på Österlen. I Harmonipaketet ingår del i dubbelrum på Kafferosteriet samt:

Fredag 30/9: 

Välkomstfika vid incheckning

Fredagsmys med egengjorda stenugnsbakade pizzor 

Lördag 1/10:

Godmorgon-smoothie

Frukost

Lunch

Eftermiddagsfika

3-rätters middag som vi lagar tillsammans 

Söndag 2/10:

Godmorgon-smoothie

Brunch 

Pris för hela helgen är endast 3 125 kr inklusive moms. Skicka din intresseanmälan till cia.olofsson@gmail.com senast 1 augusti. Därefter återkommer vi med ytterligare information om betalning och praktiska detaljer.