Hej och hallo bloggen! Nu var det länge sedan vi sågs och jag har längtat men inte riktigt hunnit med dig den senaste tiden. Men nu är det dags att komma igång igen. Massor av nya idéer och recept som jag bara måste testa och få på pränt. Nytt år - nya möjligheter... jag gillar redan 2017! 

Min nya favoritmellis för tillfället är avocadobowls av olika slag. Helt enkelt en blandning av härligt krämig avocado, gröna blad och frukt, så himla gott och nyttigt. Det måste bara testas! 

 

Avocado bowl (1 portion)

0,5 avocado

2 nävar spenat eller grönkål

0,5 banan

1 clementin eller 1 äpple

0,5 citron (saften)

1 msk chiafrön

Eventuellt riven ingefära

Dela avocadon, bananen, clementin/äpple och lägg i en mixerskål. Pressa citronen och riv ingefäran. Tillsätt spenat/grönkål och chiafrön, mixa allt! Häll upp i en skål och toppa med bär, frön eller nötter.