HELLO HARMONI hösten 2018

HELLO EVERYDAY erbjuder dig en härlig hösthelg på vackra Mörrum River Hotel med fokus på välmående och funktionell träning. Så glöm alla måsten för en stund, ta med din bästa vän, din syster, din mamma eller någon som du tycker mycket om och checka ut från vardagen. Unna dig att bara vara, må gott och njuta lite extra av livet här och nu!

Hello Harmoni kombinerar högklassiga träningspass med möjlighet till inre lugn och avkoppling i en fantastisk miljö. Vi bjuder på en mix av träningspass som Boby Balance, yoga, Soma Moves samt avslappnande Soma Mind. Vi kommer även att erbjuda högintensiv Tabata utomhus. Du tränar det du själv vill, på din egen nivå.

Under helgen kommer vi att avnjuta god och hälsosam mat lagad med massor av kärlek. Maten är till stor del vegetarisk, med inspiration från säsongens råvaror och lokala leverantörer. 

Vi checkar in i Mörrum fredag och checkar ut efter en underbar brunch på söndag. Vill du se bilder från det fina hotellet? Besök instagramsidan: morrumriverhotel

I Harmonipaketet för 3250 kr/ person inkl. moms ingår:

·      2 nätter, del i dubbelrum, på Mörrum River Hotell

·      Helpension inkl fredagsmys, 1 frukost, 1 lunch, 1 trerätters middag, 1 brunch samt mellis 

·      Tillgång till alla helgens träningspass

Hör av dig till Cia om du har några frågor eller vill anmäla dig; cia.olofsson@gmail.com eller 076-8912410.